Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Hattem (vrijdag)

Hattem (vrijdag)

11 oktober 2014

De hele week mag 'Geloof & 'n Hoop Liefde' mooie verhalen uit de stad of het dorp vastleggen. Om de plaats te bedanken voor de gastvrijheid, wordt er aan het eind van de week een uitgebreide maaltijd georganiseerd! Onze Kefah trekt samen met onze kok Herman Haan alles uit de kast om zaterdagmiddag tientallen bewoners een streekgerecht voor te schotelen. Kefah ontmoet tevens Jan Terlouw, Nederlands fysicus, schrijver (o.a. ‘Oorlogswinter’ en ‘Koning van Katoren’) en voormalig politicus voor D66. Samen halen zij herinneringen op, aan zijn jeugd, zijn achtergrond, zijn beleving van het geloof en de herinneringen die hij heeft aan de IJsselbrug. In de tent is Herman druk bezig met de voorbereidingen van een heerlijk diner. Vandaag op het menu: Lamsgies in een pasteitje en een heerlijk stamppotje van rauwe andijvie. 

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's