Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Terschelling (donderdag)

Terschelling (donderdag)

5 september 2014

Je ziet het eigenlijk alleen nog maar terug in films: je ware liefde vinden via flessenpost. Cobie Smart is het echt overkomen. Het begon allemaal bij de Engelse Peter die uit verveling een flesje in de zee gooide bij Hoek van Holland. In het flesje zat een briefje met de tekst ‘Please Contact Me, P. Smart’. Het flesje maakte een lange reis en spoelde aan op Terschelling bij paal 16. Een jutter bracht het flesje naar Cobie toe, omdat hij wist dat zij aan haar Engels wilde werken. Cobie pakte haar pen en begon Engelse brieven te schrijven. En daarmee begon het liefdessprookje. Brieven gingen over en weer en foto’s werden verstuurd. Hoe dit avontuur verder is afgelopen ziet u terug in het programma Geloof & ‘n Hoop Liefde.

Thema's