Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

Geloof en een Hoop Liefde uit… Wijk bij Duurstede

In het prachtige vestingstadje Wijk bij Duurstede komt Hella aan met het veer en wordt door de plaatselijke troubadour Boudewijn Hansen meegenomen. Hij neemt haar mee langs de mooiste plekjes van Wijk.

Daarna gaat Hella op bezoek bij de molen Rijn en Lek bij molenaars Han en Louis. Han wordt een dagje ouder en zal met pensioen gaan, de 16-jarige VWO leerling Louis is echter stapelgek van de molen en staat te trappelen om het over te nemen.

Kees en Louise hebben een meervoudig gehandicapte dochter Loes. Hun winkel moesten ze sluiten, maar daardoor lieten ze zich niet uit het veld slaan. Zij runnen nu een lunchroom aan de voet van de molen met een team dat deels bestaat uit mensen met een beperking.

Reacties