Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

Geloof en een Hoop Liefde uit… Apeldoorn

Henk verkent vandaag Apeldoorn, op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde.

Hij bezoekt Jurrien en Janet ten Brinke, die midden in de verbouwing zitten van de oude basisschool die ze hebben aangekocht om er een plek van verbinding voor de wijkbewoners te van maken. En we maken een bijzondere dag mee in het leven van Ria Lankwarden.

Zij organiseert een gedenkwaardig verjaardagsfeest voor haar dochter. Het feest dat eigenlijk zeven jaar geleden gevierd zou worden. Dat ging toen niet door, omdat Ria borstkanker kreeg, maar vandaag wordt het feest alsnog gevierd. Een dag met een dubbele lading. Henk ontmoet Matt, die zijn twee liefdes combineert: skaten en koffie.

Dit alles en meer zie je in Geloof en een Hoop Liefde!

Reacties