Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

"Ik wil tot de laatste seconde nuttig zijn"

Klarine Sikkema is een opgewekte vrouw van 31 jaar, getrouwd met Johan en moeder van 3 kinderen. Niks aan de hand zou je zeggen. Maar Klarine is ongeneeslijk ziek. Samen met haar gezin probeert ze een zo normaal mogelijk leven te leiden. Henk zocht haar op om te kijken hoe ze dat doet.

Update 9-10-2017
Vandaag bereikte ons het verdrietige nieuws dat Klarine Sikkema afgelopen vrijdag op 31-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker is overleden. In onze uitzending van 21 februari 2017 vertelde ze Henk over de moeilijke strijd tegen haar ongeneeslijke ziekte. Haar positiviteit en kracht maakten diepe indruk op ons. Wij wensen haar man Johan, haar kinderen en alle andere dierbaren heel veel sterkte en kracht toe.

Reacties