Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

Wandelen in Weesp

De wandeling in Weesp was een groot succes! Bij zowel de ochtend- als de middagwandeling waren er mooie gesprekken en werd er fijn gewandeld. Hier kunt u nagenieten van een sfeerimpressie met foto's en videobeelden.
Heerlijk wandelen door het prachtige Weesp, en dat samen met Geloof en een Hoop Liefde-presentatrice Hella van der Wijst en een enthousiaste, doorgewinterde gids. Dat kan op 18 februari.

Ga op stap langs de mooiste plekjes in Weesp. Bijvoorbeeld het pand van Cornelis Drosthagen, een rijke weldoener die na zijn dood het Burgerweeshuis, een Bartholemeus gasthuis, veel geld naliet. Ook werd er een fonds opgericht voor armen. Op zijn huis prijken de gevelstenen Geloof, Hoop en Liefde.

Twee wandelingen

Er zijn twee wandelingen, een vanaf 9.30 uur en een vanaf 13.30 uur. Beide wandelingen duren ongeveer één tot anderhalf uur. Voor de wandeling ontvang je de precieze locatie en andere extra informatie.

Let op!

Denk eraan om zelf iets te eten mee te nemen voor onderweg en als het regent om een paraplu mee te hebben.

Reacties