Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

De GHL-goodiebag

Geloof en een Hoop Liefde deelt uit! 2016 stond weer bol van prachtige plaatsen en inspirerende verhalen. Deze week blikken onze presentatoren terug op afgelopen jaar, waarbij ze hun favoriete GHL-moment kiezen. Wij zijn benieuwd wat jullie, onze kijkers, van afgelopen jaar vonden. Sluiten jullie je aan bij de keuze van de presentatoren, of heb je een ander moment dat je het meest is bijgebleven?

Onder de inzendingen verloten wij een goedgevulde GHL-goodiebag! Wat er precies in zit is een verrassing, maar we mogen vast een tipje van de sluier lichten. Er zit iets in om te lezen én om te luisteren, en natuurlijk iets moois van Geloof, Hoop of Liefde. De rest blijft geheim!

Kies jouw favoriete GHL-moment!

GHL Goodiebag

Je kan insturen tot 6 januari, dus zorg dat je er snel bij bent!

Reacties