Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

Bert brengt kerstpakketten

Wat is kerst zonder een kerstpakket? Daarom deelt Bert van Leeuwen op verzoek van vrienden en familieleden, een heus Geloof en een Hoop Liefde-kerstpakket uit aan bijzondere Amsterdammers.

Een van de mensen die zich via de website van Geloof en een Hoop Liefde heeft aangemeld is Reiny Brink-Varenkamp uit Bunschoten. Zij gunt een kerstpakket aan haar zoon Daniel Brink. Daniel is vorig jaar uit een afkickkliniek ontslagen en sindsdien werkt hij hard om zijn leven weer op de rit te krijgen. En hoewel dat met vallen en opstaan gaat, is Reiny nu al apetrots op haar zoon. “Het brak mijn hart toen het zo slecht met hem ging. Daarom ben ik zo blij en trots dat hij nu een leuke en positieve draai aan zijn leven probeert te geven”. Daniel werkt als poelier op de Amsterdamse Dappermarkt. Daar achter de marktkraam verrast Bert hem met een lieve boodschap van zijn moeder en natuurlijk een kerstpakket…

Weten wie er nog meer verrast werden met een kerstpakket? Kijk hier de uitzending terug!

Reacties

Thema's