Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

Mirjam Bouwman

Mirjam Bouwman wordt op 4 februari 1977 geboren in het Gelderse Heerde. Na het behalen van haar havodiploma en propedeuse Sociaal Pedagogische Hulpverlening studeert ze aan de Dans- en Musicalacademie. Mirjam werkt aan diverse tv-shows en -series mee als danseres of actrice en speelt een rol in de musical Oliver. Verder was ze voedingsassistente psychogeriatrie en werkte ze op de patiëntenadministratie van het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis.

EO
Het geloof werd voor Mirjam steeds belangrijker en ze besluit Theologie te gaan studeren om pastoraal werker te worden. Maar dit loopt anders: in 2002 begint ze als presentatrice bij de Evangelische Omroep.

Programma's
Mirjam presenteerde Zij gelooft, zij niet samen met haar vriendin Regina Romeijn (drie seizoenen). Daarna presenteerde ze de tv-programma's Nederland Zingt, De Tijd van je Leven, De Verandering en Een Goed Begin. Ze was samen met Andries Knevel te zien in Door de Wereld. Momenteel is ze veel op televisie met Geloof en een Hoop Liefde op NPO 2.

Sinds enkele jaren doet ze samen met ds. Arie van der Veer de presentatie van de Nederland Zingt Dag.

Mirjam is getrouwd, heeft een dochter en is lid van een Vrije Evangelische Gemeente.

Reacties