Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

Wandelen met Hella in Lingewaard

Heerlijk wandelen door de natuurlijke omgeving Lingewaard, en dat samen met Geloof en een Hoop Liefde-presentatrice Hella van der Wijst en een doorgewinterde gids. Dat gebeurde op 29 oktober 2016! Een impressie.

De wandelaars ontdekten de schoonheid van de Gelderse Poort tijdens een struintocht met de boswachter van Staatsbosbeheer. Tijdens onze wandeling stonden we stil bij het beheer van het gebied en waarom Staatsbosbeheer hier heeft gekozen voor 'procesnatuur'. Aan het eind van de wandeling werden de wandelaars getrakteerd op een verbluffend uitzicht over de Klompenwaard.

De wandeling
De wandeling begon 13.30 uur. We vertrokken vanaf de parkeerplaats aan de Pannerdenseweg, ter hoogte van nr. 6, in Doornenburg. Gids Thijmen van Heerde en presentatrice Hella van der Wijst namen de groep mee langs schitterende bezienswaardigheden. Na afloop van de, ongeveer anderhalf uur durende, wandeling was er de mogelijkheid om na te praten met Hella in Fort Pannerden.

 

Doe-het-zelf-wandeling

Vanaf zaterdag 29 oktober kun je een tasje ophalen bij de VVV in Huissen, Vierakkerstraat 31, met een speciale GHL-wandeling.

Openingstijden:

  • Zaterdag 10.00 – 13.00 uur
  • Dinsdag t/m donderdag 10.00-13.00 uur
  • Vrijdag 10.00 - 16.00 uur

Reacties