Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

Verschil maken voor de allerarmsten

Een verschil maken in het leven van mensen, dat is de missie van de Nederlandse Juliette Kwee op de Filipijnen. Daarom zette ze ‘World Experience Philippines’ op. Een van de onderdelen van deze onderneming is Smokey Tours.

Zes bewoners uit de sloppenwijken, opgeleid tot reisgids, nemen je mee op ‘slum tours’. Een indrukwekkende tour, die je de andere kant van Manila laat zien. De winst van de tours gaat rechtstreeks naar de plek waar het het hardst nodig is: bij de allerarmsten in de sloppenwijken.

Wil jij ook verschil maken?

Draag jij dit mooie initiatief ook een warm hart toe? Voor een klein bedrag kun je vandaag al donateur worden: https://www.joho.org/nl/joho-donateur-worden . Meer lezen over Smokey Tours? Bezoek dan de website!

Reacties

Thema's