Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

“Je kunt beter naar je ex teruggaan”

Ben en Lizet trouwen als twintigers en krijgen een zoontje. Na een gestage verwijdering binnen hun huwelijk volgt een scheiding.

Bens nieuwe relatie strandt tijdens de zwangerschap. Wanneer het zoontje dood wordt geboren, staat Bens leven op z’n kop. In deze heftige periode van rouwverwerking ontdekt hij hoe belangrijk zijn ex-vrouw Lizet voor hem is en ook zijn geloof in God. “Oude mannetjes van het kerkkoor hadden al vaker gezegd dat ik terug moest naar mijn ex, omdat het zo’n goede meid is.”

Volwassen

Ze trouwden opnieuw en hebben inmiddels een dochtertje erbij. “Op natuurlijke manier zijn we weer naar elkaar gegroeid, we zijn ouder en volwassener geworden. Iedereen zegt: ‘wat fijn, wat bijzonder dat jullie weer bij elkaar zijn’. De omgeving is positief en leeft erg mee.”

Uitzending: donderdag 15 september

Reacties

Thema's