Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

Geloof en een Hoop Liefde in een nieuw jasje

Vanaf maandag 5 september begint er weer een nieuw seizoen van Geloof en een Hoop Liefde. En dit keer is nieuw ook écht nieuw: een nieuw format, nieuwe zendtijd, nieuwe website, nieuwe wandeling én een nieuwe presentator! Kijk de aankomende weken naar afleveringen in onder andere Hardenberg, Lelystad, Hengelo en Molenwaard. Elke werkdag vanaf 5 september om 17.50 uur op NPO 2.

Nieuw format
Een nieuw seizoen Geloof en een Hoop Liefde betekent dit keer een nieuw format. Zo reizen we vanaf nu ook naar het buitenland in het nieuwe onderdeel GHL over de grens, waarin we op zoek gaan naar mooie en inspirerende verhalen van Nederlandse emigranten, kampeerders en overwinteraars. Een ander onmisbaar nieuw onderdeel is de oranje GHL-bank: een plek waar bijzondere ontmoetingen en gesprekken tussen de presentatoren en inwoners plaatsvinden. En misschien wel de belangrijkste verandering: het programma begint in het nieuwe seizoen om 17.50 uur in plaats van 18.10 uur.

Van reporter naar presentator
Herman Wegter zal in het nieuwe seizoen niet meer te zien zijn als presentator. Hij slaat een nieuwe weg in als eindredacteur van diverse EO-programma’s. Henk van Steeg verwisselt zijn rol als reporter voor presentator bij GHL. Henk: “Het is zo tof om één van de mooiste programma van de Nederlandse televisie te gaan presenteren. Ik heb heel veel zin om samen met m'n collega's heel Nederland af te struinen op zoek naar de bijzondere gewone verhalen over Geloof, Hoop en Liefde.”

Meer dan televisie
Inmiddels is Geloof en een Hoop Liefde veel meer dan een televisieprogramma. Je kunt heerlijk wandelen door mooie dorpen met de speciale GHL-wandeling. En er wordt gewerkt aan een GHL-spel.

Geloof en een Hoop Liefde
Henk van Steeg, Mirjam Bouwman, Bert van Leeuwen, Hella van der Wijst en Kefah Allush zoeken naar karakteristieke dorpsverhalen, stadse tradities, de rol van het christelijk geloof en bijzondere mensen. Leef mee met bijzondere inwoners en laat je verrassen door mooie plekjes.

Vanaf maandag 5 september, iedere werkdag om 17.50 uur op NPO 2

Gerelateerde artikelen

    Reacties