Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

Doe mee en win het nieuwe GHL-spel!

Kleine en grote verhalen van geloof, hoop en liefde. Ze zijn er! Het EO programma ‘Geloof en een Hoop Liefde’ brengt deze verhalen voor het voetlicht, steeds op een andere plek in Nederland. Nu is er ook het Geloof en een Hoop Liefde-spel!

Wil jij ook kans maken op dit toffe spel? Deel dan jouw ultieme 'Geloof en een Hoop Liefde'-gevoel met ons! Stuur een mooie foto, maak een originele video of schrijf het op: alles kan en mag. Mail je inzending voor 15 oktober naar: [email protected]. De drie leukste of meest bijzondere inzendingen krijgen het GHL-spel thuisgestuurd.

Presentator Bert van Leeuwen: "Ik weet als geen ander hoe waardevol goed contact met familie of vrienden is. Met het Geloof en een Hoop Liefde-spel hopen we dat er veel gesprekken over de belangrijke thema's van het leven op gang komen." Het spel is een uitgave van de EO in samenwerking met Stichting Geloofsgesprekken en Vindingrijk. Wim Bos, mede-eigenaar van Vindingrijk, sluit zich bij Bert aan: "Met dit spel deel je bijzondere verhalen van gewone mensen. Het gaat niet alleen om het vertellen van je eigen verhaal, maar is ook een oefening in luisteren."

Het Geloof en een Hoop Liefde-spel is:

• verrast worden door verhalen van geloof, hoop en liefde dichtbij, in je eigen buurt of woonplaats
• ontspanning en plezier
• je leert elkaar kennen en waarderen
• 4-8 deelnemers vanaf 16 jaar
• De speeltijd is zolang jullie mooie gesprekken hebben
• handleiding, speelbord, 2 dobbelstenen, 8 pionnen, 60 speelkaarten, de bank
• luchtig, persoonlijk en verdiepend!

Het speelbord is jouw woonplaats of buurt. Je kiest je eigen route en komt van alles tegen: je eigen huis, je buren, de supermarkt, een seniorenwoning, de kapper, de kerk, de moskee en nog veel meer.

Gerelateerde artikelen

    Reacties