Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

“Adoptie is het beste wat me is overkomen”

Voor Martin Overweg had het leven heel anders kunnen lopen. Hij werd geboren in het drukke Amsterdam, maar zijn moeder gaf hem op voor adoptie. Zelf zegt hij dat dit het beste is geweest wat hem had kunnen overkomen.

Bushcraft

In de bossen van Hardenberg heeft hij zijn ware passie gevonden: bushcraften. Daarbij leer je hoe je in de natuur kan verblijven en overleven, zonder schade aan te richten.

Bofkont

Jan Willem gaat samen met Martin en zijn gezin het bos in. Hij leert over het maken van vuur, de veelzijdigheid van mos, maar bovenal over de liefde die Martin heeft voor zijn gezin. En de rol die zijn adoptievader speelde in het vinden van Martins identiteit.

Uitzending maandag 5 september

Reacties

Thema's