Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

A Break 4 Kids

Gezellige uitstapjes met kinderen

Marian en Wietse Weistra helpen mee met het organiseren van gezellige uitstapjes voor kinderen die in opvanghuizen wonen. Ze doen een oproep hun te helpen om dit mogelijk te maken.

A Break 4 Kids, een non-profit organisatie, organiseert gezellige uitstapjes met kinderen van 12-18 jaar die om verschillende redenen in diverse opvanghuizen wonen in Nederland, omdat hiervoor weinig (of geen) budget is.

"U kunt ons helpen uitstapjes voor deze kinderen te blijven organiseren. Er worden regelmatig inzamelingsacties gehouden, houd hiervoor onze website en Facebook in de gaten. We sparen vouchers van de supermarkten die kortingen op pretparken geven en het hele jaar door verzamelen we toiletartikelen."

Contact en meer informatie:

Marjan en Wietse Weistra

0252-34 11 64

of

Reacties

Thema's