Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

Barneveld (vrijdag)

27 november 2015

Barneveld is het dorp waar op 12 augustus 1965 Conny van Bentum is geboren. In haar carrière wint deze wedstrijdzwemster meerdere prijzen, waaronder drie Olympische medailles. Zij groeide op in een typisch Barnevelds gezin. Ondanks het zwemverbod op zondag groeide zij uit tot olympisch kampioen. Met Mirjam neemt ze een duik in het zwembad waar het allemaal begon. Ook vertelt Conny over het verlies van haar zoon en hoe dat een einde maakte aan haar geloof. Hella gaat de straat op met de vraag of mensen nog een beetje goed voor zichzelf zorgen. Hella komt uiteindelijk uit bij Marian Kamphorst. Na een periode van huidkanker en een burn-out ontdekt zij de waarde van goed voor jezelf zorgen en dat mondt uit in het opzetten van een pure en natuurlijke cosmeticalijn.

Gerelateerde artikelen

Thema's
Deel dit fragment